3696

Yeni Dacia Logan MCV Türkiye’de satışa sunuldu

Geniş ailelerin ekonomik çözümü olan Yeni Logan MCV, hem özel hem profesyonel kullanıma yönelik.
2006 yılındaki lansmanından bu yana Logan MCV, 40 ülkede yaklaşık 340 bin adet satış gerçekleştirdi. Türkiye’de ise lansmanı yapılan 2007 yılından itibaren 32 bin adet satış gerçekleştirildi. Satış rakamlarından aldığı güç ile Dacia, Türkiye’de Yeni Logan MCV’yi pazara sunuyor.  
Yeni Logan MCV tamamen yenilenen bir iç ve dış mekan tasarımına sahip. Her ihtiyaca cevap veren, sağlam bir aile otomobili olan Yeni Logan MCV geniş bir iç hacim ve 573 litre ile sınıfının en geniş bagaj hacmine sahip.
Dacia, Yeni Logan MCV ile uygun fiyata daha fazla güvenlik özellikleri içeriyor. Çift hava yastığı, ABS, AFU, ESP, ASR gibi güvenlik fonksiyonları bulunuyor.
Yeni Logan MCV’de yeni teknolojik ekipmanlar ve daha fazla opsiyon: 7 inç dokunmatik ekranlı bir navigasyon ve multimedya sistemi olan Media Nav, yeni radyo CD MP3 ve Eco Mode fonksiyonu yer alıyor. 
Yeni Logan MCV Türkiye’de iki motor seçeneği ile sunuluyor: 1.2 16v 75bg benzinli ve 1.5 dCi 75bg dizel. Renault Grubu’nun en çok satan efsane 1.5dCi motor, segmentinin en düşük yakıt tüketimi (3.9 litre/100 km) ve düşük  CO2 (103 g CO2 / km) salımına sahip. Ayrıca dizele ekonomik bir alternatif olarak orijinal fabrika çıkışlı LPG seçeneği de mevcut.
Yeni Logan MCV, göz alıcı ve çağdaş dış tasarımı ile iç mekanda da yüksek düzeyde kaliteye sahip. 
Yeni Logan MCV 19 Şubat 2014 tarihinde 33.800TL’den başlayan fiyatlarla ve tek donanım seviyesi (Ambiance) ile pazara sunuluyor. 
 
Aile otomobili
Dacia, aile araçları sınıfını, Yeni Logan MCV ile genişletiyor. Modüler 5 ve 7 koltuklu Lodgy ve hafif ticari araç sınıfındaki Dokker’dan sonra, düşük fiyata sunulan büyük bir station wagon modeli olan Yeni Logan MCV de hem özel hem de ticari kullanıma uygun olarak tasarlandı. 
Yeni Logan MCV konforlu, pratik, geniş 5 koltuklu bir station wagon otomobil arayan sürücüler için günlük kullanım ve keyifli bir sürüş için tasarlandı. Çekici tasarımı ve modern özellikleri ile bu yenilenen model, Dacia otomobillerin yeni kuşağına yapılan değerli bir katkı oluşturmasını sağlıyor. Dizel versiyonu 100 km’de ortalama 3.9 litre gibi segmentinin en düşük yakıt tüketimini sunuyor.

İçerik Yorumları

  1. avatar
    Cevapla
    Arena Servis Audi, Seat, Skoda, Volkswagen, Creysler, Fiat, Toyota, Volvo, Bmv Servisi Konya

    Yeni Dacia Logan MCV Türkiye’de satışa sunuldu başlıklı bu içeriğe yorum eklemek istiyorsanız lütfen faceboook hesabınızla facebook'a giriş yaparak aşağıdaki yorum alanına yorumunuzu ekleyin. Yazdığınız yorum, herhangi bir onaya tabi olmaksızın sayfada yayınlanacaktır...

  2. İçeriğe Yorum Ekleyin

Renk Ayarları

Ekran Genişliği

Arkaplan

*yalnızca dar ekranda çalışır

Arkaplan Resmi

*yalnızca dar ekranda çalışır